RTV SLOVENIJA

Radio televizija Slovenija je slovenačka medijska i televizijska stanica, osnovana 1. septembra 1928. godine kada je osnovan Radio Slovenija (tada Radio Ljubljana). Sedište televizije je u Ljubljani.

DETALJNIJE

NOVOSADSKI SAJAM

Novosadski sajam je vodeća sajamska kuća u Srbiji. Pored priređivanja sajmova i izložbi, bavi se i organizovanjem kongresa i stručnih skupova, marketinškim uslugama, skladištenjem robe i ugostiteljstvom.

DETALJNIJE

CLUB RESET

Club Reset nalazi se nadomak Novog Sada i svega sat vremena vožnje od Beograda.  Skriven u pitomoj prirodi Čardaka i izolovan od gradske svakodnevice, pruža jedinstven pogled na grad i panoramu Fruške gore.

DETALJNIJE

ŽOGARIJA

Žogarija je međunarodni projekat koji već 15. godinu otelovljuje jedno od naših najvažnijih uverenja – da fudbal i sport uopšte može poboljšati kvalitet života mladih, usaditi im vrednosti kao što su solidarnost, poštenje, odgovornost i podstaći promene među njima samima, u školi, kao i u lokalnim zajednicama i šire.

DETALJNIJE

BISERNA GRANA

„Biserna grana“ je Festival narodnih nošnji, nakita i oglavlja, koji od 2008. godine organizuje Kulturni centar „Mladost“ iz Futoga. Pokrovitelj Festivala je Grad Novi Sad – uprava za kulturu, a značaj Festivala prepoznaje i podržava i Autonomna pokrajina Vojvodina, Sekretarijat za kulturu i javno informisanje.

DETALJNIJE

RETRO DIGITAL

Kreativna Marketinška Digitalna agencija posvećena klijentima i rešavanju njihovih digitalnih problema, koristeći moderne kanale komunikacije, pravljenjem strategija i kreativnih rešenja. Ona je tu samo za vas, i živi digital uz vas. Retro je aktuelan, baš kao i Digital. A Retro Digital je ponuda Vama.

DETALJNIJE