Video produkcija Novi Sad Prime Box reference

RTV SLOVENIJA

Radio televizija Slovenija je slovenačka medijska i televizijska stanica, osnovana 1. septembra 1928. godine kada je osnovan Radio Slovenija (tada Radio Ljubljana). Sedište televizije je u Ljubljani.

DETALJNIJE

RAIFFEISEN AGROHOME

Više od 10 godina postojanja, testiranja, selekcije i prilagođavanja asortimana potrebama poljoprivrednih proizvođača u našoj zemlji, u mogućnosti smo da vam ponudimo paletu našeg semenskog programa, uvereni da zadovoljava sve vaše potrebe i zahteve.Kao što je još 1876. godine Friedrich Willhelm Raiffeisen po prvi put organizovao udruživanje individualnih poljoprivrednih proizvođača radi jačanja njihovih pozicija u društvu i privredi, tako i dan danas naša matična organizacija, RWA – Raiffeisen Ware Austria je i dalje u vlasništvu svojih zadrugara, koji su je i osnovali, nudi brojna rešenja i podršku samim proizvođačima.

DETALJNIJE

TEAMBUILDING ACADEMY

Budući da potičemo iz različitih obrazovnih okruženja, imamo široku paletu znanja i iskustava. To nam pomaže stvoriti jedinstvene i inovativne programe usmerene na poboljšanje radnih timova..

Vjerujemo i već 12 godina dokazujemo kako je briga o dobrom funkcioniranju timova jedna od ključnih komponenti uspjeha i profitabilnosti organizacije ili tvrtke.Naša misija je pomoći ljudima da bolje rade zajedno.

DETALJNIJE

PAYSPOT

PAYSPOT d.o.o. Novi Sad je platna institucija sa sedištem u Novom Sadu, registrovana kod Narodne banke Srbije za pružanje sledećih platnih usluga:
– Usluge koje omogućavaju uplatu gotovog novca na platni račun, kao i sve usluge koje su potrebne za otvaranje, vođenje i gašenje tog računa.
– Usluge koje omogućavaju isplatu gotovog novca sa platnog računa, kao i sve usluge koje su potrebne za otvaranje, vođenje i gašenje tog računa…

DETALJNIJE

POKRAJINSKI SEKRETARIJAT ZA POLJOPRIVREDU, VODOPRIVREDU I ŠUMARSTVO

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo obavlja poslove u oblasti poljoprivrede, šumarstva, lovstva, vodoprivrede, prehrambene industrije, veterinarstva, zaštite bilja, ribarstva i zemljoradničkog zadrugarstva kao i razvoja sela.

DETALJNIJE

SRPSKO UDRUŽENJE MLADIH POLJOPRIVREDNIKA

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika (SUMP) je osnovano 2015. godine. Ono okuplja i zastupa interese mlаdih ljudi, koji se bave i koji žele da se bave poljoprivredom.Organizovan je kao forum za komunikaciju i dijalog između mladih poljoprivrednika, državnih i Evropskih donosioca odluka, osnovni cilj SUMP-a je jačanje i promocija mladog poljoprivrednika i inovativnog poljoprivrednog sektora.SUMP je osnovan po uzoru na postojeća udruženja mladih poljoprivrednika u Evropskoj Uniji i član je Evropskog veća mladih poljoprivrednika – CEJA

DETALJNIJE
Video produkcija Novi Sad Prime Box reference

NOVOSADSKI SAJAM

Novosadski sajam je vodeća sajamska kuća u Srbiji. Pored priređivanja sajmova i izložbi, bavi se i organizovanjem kongresa i stručnih skupova, marketinškim uslugama, skladištenjem robe i ugostiteljstvom.

DETALJNIJE
Video produkcija Novi Sad Prime Box reference

ŽOGARIJA

Žogarija je međunarodni projekat koji već 15. godinu otelovljuje jedno od naših najvažnijih uverenja – da fudbal i sport uopšte može poboljšati kvalitet života mladih, usaditi im vrednosti kao što su solidarnost, poštenje, odgovornost i podstaći promene među njima samima, u školi, kao i u lokalnim zajednicama i šire.

DETALJNIJE

TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE

На први поглед крајолик једноличан али, верујте, провод је одличан.

Војводина. На југу Средње Европе. Геостратешка позиција без премца. Клима европска, континентална, умерена, попут становника. Негдашњи мост између Оријента и Европе, данас премошћава Балкан ка западној Европи.

Војводина. На северу Републике Србије. Због изванредних земљишних и климатских услова, најразвијеније је подручје матичне државе. Огроман потенцијал за развој културних индустрија, логичан је след.

DETALJNIJE
Video produkcija Novi Sad Prime Box reference

BISERNA GRANA

„Biserna grana“ je Festival narodnih nošnji, nakita i oglavlja, koji od 2008. godine organizuje Kulturni centar „Mladost“ iz Futoga. Pokrovitelj Festivala je Grad Novi Sad – uprava za kulturu, a značaj Festivala prepoznaje i podržava i Autonomna pokrajina Vojvodina, Sekretarijat za kulturu i javno informisanje.

DETALJNIJE
Video produkcija Novi Sad Prime Box reference

CLUB RESET

Club Reset nalazi se nadomak Novog Sada i svega sat vremena vožnje od Beograda.  Skriven u pitomoj prirodi Čardaka i izolovan od gradske svakodnevice, pruža jedinstven pogled na grad i panoramu Fruške gore.

DETALJNIJE
Video produkcija Novi Sad Prime Box reference

RETRO DIGITAL AGENCY

Kreativna Marketinška Digitalna agencija posvećena klijentima i rešavanju njihovih digitalnih problema, koristeći moderne kanale komunikacije, pravljenjem strategija i kreativnih rešenja. Ona je tu samo za vas, i živi digital uz vas. Retro je aktuelan, baš kao i Digital. A Retro Digital je ponuda Vama.

DETALJNIJE